B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (2024)

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (1)

Peter, een van de potentiële nieuwe liefdes van Iris in B&B Vol Liefde, trekt momenteel de aandacht met zijn opvallende aanwezigheid in het programma.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (2)

Terwijl de kijkers nog een paar weken moeten wachten om te zien of hij Iris’ hart heeft veroverd, heeft Peter op zijn Facebookpagina al flink van zich laten horen. Hij gaat in op geruchten en geeft cryptische hints over een onverwachte ontknoping na de reünie.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (3)

Geruchten en ontkenningen

In zijn Facebookbericht laat Peter weten dat hij zijn volgers graag wil informeren over wat er achter de schermen speelt bij B&B Vol Liefde.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (4)

“Eerst wil ik nog even kwijt dat de media er wel een puinhoop van maken,” begint hij. Peter gaat verder met het ontkrachten van geruchten die beweren dat hij deelnemers zou hebben bedreigd. “Ik zou deelnemers bedreigen en meer van dit soort nonsens,” schrijft hij, en voegt eraan toe dat deze verhalen “natuurlijk gewoon verzonnen” zijn.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (5)

Hints over de reünie

Peter maakt zijn volgers extra nieuwsgierig door een tipje van de sluier op te lichten over de aanstaande reünie, die op 12 september wordt uitgezonden op televisie en Videoland. Hij stelt dat niemand zal kunnen raden hoe het allemaal afloopt, en suggereert dat er mogelijk nieuwe liefdes zijn ontstaan tijdens de reünie. Deze cryptische boodschap heeft veel volgers op het puntje van hun stoel gezet, wachtend op de onthulling.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (6)

Reactie van Malgosia en verder mysterie

Onder Peter’s Facebookbericht reageerde ook Malgosia, een andere spraakmakende deelneemster uit het programma. Ze haalt aan dat er wellicht niet alles getoond zal worden in de uitzendingen, door te verwijzen naar “knippen en plakken”.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (7)

Malgosia’s boodschap suggereert dat niet alle gebeurtenissen precies zo worden weergegeven als ze zijn gebeurd, wat het mysterie rond de reünie alleen maar vergroot. Peter reageert geruststellend op haar bericht en benadrukt dat hun verhalen duidelijk zullen overkomen, ondanks de montage.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (8)

Wat brengt de toekomst?

Met de reünie in zicht en de speculaties die steeds verder oplopen, blijft het gissen wat er precies tussen Peter, Iris, en de andere deelnemers is gebeurd. Peter’s cryptische hints en de reacties van andere deelnemers zorgen ervoor dat de spanning rondom de afloop van B&B Vol Liefde alleen maar toeneemt.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (9)

Kijk B&B Vol Liefde elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur op RTL 4, of bekijk de afleveringen terug en vooruit op Videoland, om geen moment van dit spannende liefdesavontuur te missen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (10)

BNers

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (11)

Bibi Breijman en Waylon zijn inmiddels trotse ouders van drie kinderen. Dit jaar werden ze voor de derde keer ouders, en op TikTok geeft Bibi regelmatig een inkijkje in haar dagelijkse leven als moeder.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (12)

Ze deelt haar ervaringen in de vorm van een videodagboek waarin ze de ups en downs van het moederschap bespreekt.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (13)

In haar nieuwste video vertelt ze openhartig over een nogal bijzonder en stressvol weekend aan het einde van haar zomervakantie.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (14)

Ze had samen met haar familie een bezoek gepland aan het graf van haar opa, maar tijdens deze trip liep het behoorlijk anders dan verwacht.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (15)

Bibi beschrijft hoe trots ze was dat het haar was gelukt om de auto in te stappen met zowel baby als kind, alles en iedereen helemaal schoon en fris.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (16)

“Ik was echt super trots dat ik de auto was ingekomen met baby en kind. Iedereen was schoon, rook lekker en dat was dus allemaal gelukt zonder de ME te bellen,” vertelt ze lachend. Het leek een perfect begin van een dag die uiteindelijk heel anders zou eindigen dan ze zich had voorgesteld. Wat aanvankelijk een rustige en betekenisvolle familiedag leek te worden, veranderde al snel in een kleine chaos.

Lees ook Dit is hoe het nu met Matthijs van Nieuwkerk gaat

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (17)

Het eerste teken van problemen kwam van haar zoontje, Ches. Terwijl ze onderweg waren, merkte hij ineens op dat hij buikpijn had. Nog voordat ze iets kon doen, was het al te laat: Ches moest overgeven, en hij deed dat over zijn moeder heen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (18)

“Heel mijn haar, mijn outfit, alles zat helemaal onder de kots,” vertelt Bibi in haar video. Alsof dat nog niet genoeg was, volgde er al snel een tweede golf. “De tweede golf kwam weer vol over mij heen,” vervolgt ze, terwijl ze de hilariteit van het moment probeert te benadrukken, ondanks de duidelijk ongemakkelijke situatie.

Doorgaan met lezen

BNers

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (19)

Priscilla, de moeder van de familie Wildeman die bekend is van het televisieprogramma Een Huis Vol, heeft een bewogen week achter de rug.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (20)

Deze week moest ze namelijk onverwachts naar het ziekenhuis, waar ze een ingrijpende operatie moest ondergaan. Op woensdag ging ze onder het mes vanwege complicaties tijdens haar zwangerschap. De situatie was kritiek, en de operatie was nodig om een vroeggeboorte te voorkomen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (21)

Priscilla moest een cerclage laten plaatsen, wat inhoudt dat er een bandje om haar baarmoedermond werd aangebracht. Deze procedure wordt uitgevoerd om de baarmoederhals te verstevigen en zo vroeggeboorte tegen te gaan.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (22)

In Priscilla’s geval was dit een uiterst noodzakelijke ingreep, aangezien haar baarmoederhals in plaats van de gebruikelijke drie centimeter nog maar 1,6 centimeter was. Op Instagram liet Priscilla weten dat het “kantje boord” was. Ze beschreef dat als de ingreep niet op tijd was uitgevoerd, de zwangerschap hoogstwaarschijnlijk in een vroeggeboorte zou zijn geëindigd. “Nog maar een paar dagen later en het was einde verhaal geweest,” schrijft ze in haar emotionele update.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (23)

De operatie zelf verliep goed, maar Priscilla werd minder prettig wakker. Door de narcose heeft ze weinig van de ingreep gemerkt, maar na afloop voelde ze zich behoorlijk beroerd. Ze vertelde openhartig over de nare bijwerkingen die ze ervaarde: moeite met ademhalen, hevige krampen en een aanzienlijk bloedverlies tijdens de operatie. Het was een zware ervaring voor haar, zowel fysiek als mentaal.

Lees ook Hugo de Jong komt zwaar ten val tijdens vakantie: 'Leve de Nederlandse gezondheidszorg'

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (24)

“Ik kon me gisteren wel voor mijn kop slaan,” geeft ze eerlijk toe. Daarbij spreekt ze ook over de uitdagingen van het moederschap, vooral als het gaat om het krijgen van meerdere kinderen. “Mensen denken vaak dat het hebben van veel kinderen zo komt aanwaaien, maar bij mij niet. Ik zet niet alleen een nieuw leven op het spel, maar ook het leven van mezelf.”

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (25)

Priscilla heeft in het verleden al vaker te maken gehad met complicaties tijdens haar zwangerschappen. Bij de geboorte van haar dochter Giovanna was er ook een ingreep nodig. Ze herinnert zich dat die situatie ook riskant was, maar dat het toen uiteindelijk iets makkelijker verliep dan deze keer.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (26)

“Hij zei nog bij Giovanna was het echt risicovol, maar was het makkelijker te doen als deze keer. Mede ook door de baby.” Ze legt uit dat baby’s vaak wat versuft zijn door de narcose en hierdoor rustiger blijven tijdens de ingreep, maar deze keer was dat anders. Haar huidige baby bleef juist trappen en bewegen, wat de situatie nog complexer maakte.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (27)

Ondanks de moeilijkheden blijft Priscilla optimistisch over de toekomst. Ze hoopt dat dit de laatste complicatie zal zijn en dat de rest van haar zwangerschap zonder problemen zal verlopen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (28)

Haar liefde voor het kindje dat ze draagt, is voor haar groter dan de tegenslagen die ze nu moet doorstaan. “Hopelijk blijft het hierbij en gaat het goed verder,” schrijft ze positief. Ze sluit haar bericht af met de gedachte dat, ondanks alle uitdagingen en ellende, de liefde voor het nieuwe leven dat ze in zich draagt alles overstijgt.

Lees ook Drama in bekend Nederland: Simon Keizer en Annemarie uit elkaar!

BNers

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (29)

Elianne Zweipfenning, de ex-vriendin van zanger Thomas Berge, zorgde afgelopen donderdag voor nogal wat opschudding onder haar volgers. Ze plaatste een emotionele video op haar Instagram Stories waarin ze in tranen op de bank te zien is. Haar betraande ogen en de tekst die ze bij de video plaatste, gaven al snel duidelijkheid over de reden waarom ze zich zo overstuur voelde. Elianne deelde een persoonlijk moment dat veel vrouwen ongetwijfeld herkennen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (30)

In de video vertelt Elianne dat ze voor het eerst in jaren weer ongesteld is geworden. Dit nieuws lijkt haar behoorlijk emotioneel te maken, iets waar ze open over is naar haar volgers toe. Ze geeft aan dat de terugkeer van haar menstruatie haar niet alleen fysiek beïnvloedt, maar ook mentaal.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (31)

“Ik ben voor het eerst in jaren weer ongesteld,” vertelt ze. Vervolgens legt ze uit dat ze door haar terugkomende menstruatie meteen weer emotioneel is en ‘om alle kleine dingen moet janken’. Deze eerlijkheid over haar gevoelens en de impact van haar menstruatie is iets wat veel van haar volgers raakt en herkenbaar vinden.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (32)

Om haar punt kracht bij te zetten, eindigt Elianne haar bericht met een vraag aan haar volgers. Ze vraagt of het voor hen ook herkenbaar is wat ze doormaakt en voegt een poll toe aan haar bericht. “Vrouwen: Herkenbaar?” schrijft ze, waarmee ze haar volgers de mogelijkheid geeft om te stemmen.

Lees ook Zangeres Sieneke bedroog haar jeugdliefde jarenlang met deze bekende man

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (33)

Uit de reacties blijkt dat Elianne zeker niet de enige is die worstelt met de emoties die gepaard gaan met haar menstruatie. Maar liefst 80 procent van haar volgers geeft aan ook last te hebben van de emotionele impact van hun maandelijkse periode. Dit maakt duidelijk dat Elianne met haar openhartigheid een onderwerp bespreekbaar maakt waar veel vrouwen zich in kunnen vinden.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (34)

Naast de emotionele uitbarsting van donderdag, gaf Elianne eerder ook al een update over haar fysieke toestand. Ze liet weten dat het de laatste tijd niet al te best met haar ging. “Ik krijg veel de vraag hoe het nu met me gaat,” vertelt ze. Ze beschrijft hoe ze de avond ervoor een intense hoofdpijn had en om extra pijnstilling had gevraagd. De volgende ochtend ging het helaas niet veel beter.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (35)

Elianne vertelt dat ze zich nog steeds misselijk en duizelig voelde, wat haar dwong om weer wat extra rust te nemen. “Ik ga zo nog even slapen denk ik, want ik ben kapot,” schrijft ze, waarmee ze aangeeft dat ze echt even tijd voor zichzelf nodig had om bij te komen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (36)

Elianne heeft het de laatste tijd niet makkelijk gehad, vooral ook omdat ze eerder dit jaar een moeilijke breuk meemaakte met Thomas Berge. In maart gingen de twee uit elkaar, iets wat Elianne erg zwaar viel. Ze liet destijds weten dat haar hart gebroken was. “Mijn hart is vorige week in duizend stukjes gebroken,” deelde ze in een emotionele update.

Lees ook Pieter Omtzigt krijgt zenuwinzinking en slaat op de vlucht: 'Kan het niet meer aan'

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (37)

De breuk was extra pijnlijk omdat ze samen een pasgeboren baby hadden en een tweede kindje van slechts 14 maanden oud. “Met een pasgeboren baby en een kleintje van 14 maanden was een gebroken gezin nooit wat ik voor ogen had,” schreef Elianne. Ze sprak over haar visie op relaties, waarbij ze altijd achter de gedachte stond van ‘in voor- en tegenspoed’. Helaas bleek dat in hun geval niet wederzijds te zijn, wat leidde tot de uiteindelijke breuk.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (38)

Elianne blijft ondanks alles open en eerlijk met haar volgers over haar gevoelens en worstelingen. Haar openheid zorgt voor veel steun en herkenning bij anderen, wat haar populair maakt op sociale media.

Doorgaan met lezen

BNers

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (39)

Peter Pannekoek, de bekende cabaretier, heeft zich uitgesproken over de plannen van het huidige kabinet om de btw op boeken, theater en sport te verhogen. Dit onderwerp kwam recentelijk ter sprake tijdens zijn optreden in de talkshow Eva, waar hij zijn onbegrip uitte over de aangekondigde maatregelen. Pannekoek, die onlangs nog een persoonlijke mijlpaal bereikte, reageerde fel op de plannen en vond het bijzonder moeilijk te bevatten waarom juist deze sectoren worden getroffen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (40)

In de talkshow gaf Peter aan dat hij de logica achter het beleid niet begrijpt. “Ik snap het gewoon niet,” begon de 38-jarige cabaretier, duidelijk gefrustreerd door de plannen. Hij gaf aan dat hij, net als veel anderen, denkt dat overheidsbeleid bedoeld is om bepaald gedrag te stimuleren of juist af te remmen. “Volgens mij, als je beleid voert; je kan dingen aanmoedigen en ontmoedigen,” legde hij uit. Een duidelijk voorbeeld hiervan is de accijnsverhoging op sigaretten, iets wat mensen ontmoedigt om te roken door de prijs van tabak te verhogen. Voor Pannekoek lijkt het daarom vreemd dat het kabinet ervoor kiest om juist boeken, theater en sport duurder te maken, activiteiten die volgens hem juist aangemoedigd zouden moeten worden.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (41)

Wat Peter vooral dwarszit, is het contrast met andere sectoren. Hij wijst erop dat de btw-verhoging niet geldt voor pretparken, iets dat hij niet kan begrijpen.

Lees ook Pieter Omtzigt krijgt zenuwinzinking en slaat op de vlucht: 'Kan het niet meer aan'

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (42)

“Waarom is het belangrijker om naar het pretpark te gaan, dan sporten en lezen aan te moedigen?” vraagt hij zich hardop af. Voor hem is het moeilijk te begrijpen waarom de overheid deze scheiding maakt, waarbij de nadruk lijkt te liggen op vermaak zoals pretparken, terwijl de meer educatieve en gezonde activiteiten zoals lezen en sporten worden ontmoedigd door hogere kosten.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (43)

De plannen van het kabinet, die in 2026 van kracht zouden moeten worden, houden in dat het btw-tarief voor onder andere boeken, theater en sport zal stijgen van het huidige lage tarief van 9 procent naar maar liefst 21 procent. Deze forse verhoging zal een grote impact hebben op deze sectoren, iets wat bij veel mensen, waaronder Peter Pannekoek, tot verontwaardiging leidt. De verhoging betekent niet alleen dat boeken en theaterkaartjes flink duurder worden, maar ook dat sporten, wat vaak al prijzig kan zijn, voor veel mensen minder toegankelijk zal worden.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (44)

Voor iemand zoals Peter Pannekoek, die zowel in de culturele sector werkt als een liefhebber is van boeken en theater, is dit een groot punt van zorg. Hij maakt zich zorgen over de toekomst van deze sectoren, en het effect dat de prijsverhoging zal hebben op het publiek. Door de hogere kosten kan het zijn dat minder mensen toegang krijgen tot deze vormen van cultuur en beweging, iets wat volgens Pannekoek averechts werkt op wat de overheid zou moeten stimuleren.

Lees ook Zanger Tino Martin in beschonken toestand tijdens concert, valt hard van podium

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (45)

De cabaretier is zeker niet de enige die zich zorgen maakt over deze ontwikkeling. Ook in andere delen van de culturele sector heerst er onvrede over de geplande btw-verhoging. Velen vrezen dat dit zal leiden tot een verdere afname van bezoekersaantallen en dat vooral kleinere culturele instellingen en sportverenigingen hierdoor in de problemen zullen komen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (46)

Peter Pannekoek heeft door zijn optreden in de talkshow bijgedragen aan een groter maatschappelijk debat over deze kwestie. Zijn kritische houding ten opzichte van de plannen van het kabinet resoneert bij veel mensen die de waarde van boeken, theater en sport inzien. Pannekoek lijkt een stem te geven aan een breed gedeeld gevoel van onbegrip en bezorgdheid over de toekomst van deze belangrijke sectoren.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (47)

Of het kabinet uiteindelijk zal luisteren naar de zorgen die worden geuit door mensen zoals Peter Pannekoek en andere betrokkenen, valt nog te bezien. Voor nu lijkt het erop dat de verhoging van het btw-tarief doorgang zal vinden, tenzij er in de komende jaren voldoende verzet komt vanuit de samenleving en de culturele sector om deze plannen te herzien.

Doorgaan met lezen

BNers

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (48)

De romantiek lijkt op dit moment ver te zoeken op de camping van Thijz in het programma B&B Vol Liefde. Waar hij eerder nog aangaf ‘smoorverliefd’ te zijn op Yvonne, lijkt hij nu ineens afstand te nemen. Dit komt niet door een gebrek aan gevoelens, maar uit angst voor liefdesverdriet. Thijz worstelt duidelijk met bindingsangst, en dat werpt een schaduw over zijn mogelijke liefdesgeluk met Yvonne.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (49)

Thijz had in een eerder stadium zijn hart opengesteld voor Yvonne. Hij voelde zich goed bij haar en het leek erop dat ze samen een mooie toekomst tegemoet zouden gaan. Maar na een nacht vol piekeren en twijfels, besloot Thijz zich toch terug te trekken. “Het lijkt nu alsof ik van de ene gedachte naar de andere spring. Het is een heel merkwaardige situatie,” legt hij uit. Hij is bang zichzelf te verliezen in een nieuwe relatie en wil de balans die hij op de camping heeft gevonden, niet kwijt raken. “Ik heb mezelf aardig teruggevonden op deze plek en wil graag zo blijven,” zegt hij met enige onzekerheid.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (50)

Zijn grootste angst lijkt te liggen bij de mogelijkheid van een gebroken hart. “Als je je hart openstelt voor iemand, kan dat je genadeloos raken als het misgaat. En het kost je weer een paar jaar om dan weer terug te komen bij jezelf,” verklaart Thijz. Deze diepe angst voor liefdesverdriet houdt hem tegen om zich volledig over te geven aan zijn gevoelens voor Yvonne, iets wat hem zichtbaar zwaar valt.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (51)

Voor Yvonne is de situatie verwarrend en pijnlijk. Ze had het gevoel dat ze samen met Thijz een leuk leven tegemoet konden gaan, maar werd de volgende ochtend verrast door zijn veranderde houding. “Hij zei ineens: ik heb niet geslapen en heb veel nagedacht, maar ik denk dat het toch niet gaat lukken,” vertelt Yvonne. Ze begrijpt niet helemaal waarom Thijz zich terugtrekt, behalve dat hij spreekt over ‘veel verschillen’ tussen hen. Het gebrek aan duidelijkheid maakt het voor Yvonne lastig om de situatie te accepteren.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (52)

Ondanks zijn twijfels spreekt Thijz nog steeds met bewondering over Yvonne. “Ze is een mooie vrouw om te zien, een leuk meisje. Het is gezellig om hand-in-hand met haar over straat te zwieren,” vertelt hij. Maar tegelijkertijd blijft hij onzeker over de toekomst. “Ik weet niet of het een heel lang leven beschoren is allemaal,” zegt hij, wat zijn innerlijke strijd duidelijk maakt.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (53)

Om wat helderheid in zijn gedachten te brengen, besluit Thijz een schilderij van Yvonne te maken. Het schilderen helpt hem om te ontspannen en even afstand te nemen van zijn twijfels. Yvonne merkt dat dit hem goed doet en hoopt dat het de sfeer tussen hen kan verbeteren. “Hij ontspant erdoor en komt helemaal in zijn element. Dat vindt hij prettig en dat is leuk om te zien. Dan wordt de sfeer tussen ons beiden ook prettiger,” vertelt Yvonne optimistisch.

Lees ook Zanger Tino Martin in beschonken toestand tijdens concert, valt hard van podium

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (54)

Na het schilderen praten de twee opnieuw over hun situatie. Yvonne biecht op dat het haar zwaar valt. Ze hadden plannen om na hun avontuur met de camper eropuit te gaan, maar nu is het de vraag of Thijz dat nog ziet zitten. “We zien wel hoe we de avond en morgen doorkomen en dan weer een dag,” zegt Thijz. Hoewel hij twijfels heeft, benadrukt hij dat ze hele leuke dagen samen hebben gehad, iets waar hij persoonlijk erg blij mee is.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (55)

Yvonne denkt dat Thijz last heeft van bindingsangst. Ze vermoedt dat hij in het verleden gekwetst is in de liefde en die negatieve ervaringen op haar projecteert. Toch is Yvonne bereid om het avontuur met Thijz aan te gaan, ondanks de haken en ogen die aan hun relatie zitten. “Ik denk dan: jeetje, waar ga ik aan beginnen? Hij heeft wel een gebruiksaanwijzing, maar ik ben bereid om die stap te wagen,” zegt ze vastberaden.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (56)

Of Thijz en Yvonne hun liefdespad samen zullen bewandelen, blijft nog even spannend. B&B Vol Liefde is volgende week weer te zien op RTL 4, waar hun verhaal verdergaat.

Doorgaan met lezen

BNers

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (57)

Priscilla Wildeman, bekend van het populaire tv-programma Een Huis Vol, maakt momenteel een heftige periode door tijdens haar achtste zwangerschap. Wat aanvankelijk een voorspoedige zwangerschap leek te zijn, veranderde plotseling in een spannende en gevaarlijke situatie. Afgelopen woensdag moest Priscilla namelijk met spoed geopereerd worden. Ze deelde later via Instagram dat het “kantje boord” was en dat de ingreep haar op het nippertje heeft geholpen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (58)

De operatie was noodzakelijk vanwege complicaties met haar baarmoeder. Priscilla moest een cerclage ondergaan, een medische ingreep waarbij er een bandje om de baarmoedermond wordt aangebracht. Dit bandje is bedoeld om de baarmoedermond te sluiten en op die manier een vroeggeboorte te voorkomen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (59)

Haar gynaecoloog schrok van de situatie, omdat Priscilla’s baarmoederhals nog maar 1,6 centimeter was in plaats van de gebruikelijke 3 centimeter. Dit betekent dat de kans op een vroeggeboorte enorm was toegenomen. Priscilla gaf aan dat het slechts “een paar dagen later einde verhaal” had kunnen zijn, een angstaanjagend besef dat de ernst van de situatie benadrukt.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (60)

Hoewel de operatie goed is verlopen, heeft Priscilla er zelf weinig van meegekregen door de narcose. Ze werd echter niet prettig wakker en voelde zich beroerd. Ze beschrijft dat ze last had van ademhalingsproblemen, hevige krampen en een aanzienlijk bloedverlies tijdens de operatie.

Lees ook Dit is hoe het nu met Matthijs van Nieuwkerk gaat

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (61)

Dit alles maakte haar herstel extra zwaar, zowel fysiek als emotioneel. In een openhartige post op Instagram deelde ze hoe zwaar het voor haar is. Ze verwees naar het idee dat mensen vaak denken dat het krijgen van veel kinderen gemakkelijk is. “Mensen denken vaak dat het hebben van veel kinderen zo komt aanwaaien, maar bij mij niet,” schrijft ze. De operatie maakte haar nog bewuster van de risico’s die ze loopt, niet alleen voor het ongeboren kindje, maar ook voor haar eigen gezondheid. “Ik zet niet alleen een nieuw leven op het spel, maar ook het leven van mezelf,” voegt ze eraan toe, wat de emotionele impact van deze zwangerschap duidelijk maakt.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (62)

Ondanks de moeilijke situatie probeert Priscilla positief te blijven en te focussen op de toekomst. Ze geeft aan dat ze hoopt dat dit de laatste complicatie is en dat de rest van de zwangerschap zonder verdere problemen zal verlopen. “Hopelijk blijft het hierbij en gaat het goed verder,” schrijft ze optimistisch. Voor haar is de liefde voor haar ongeboren kindje een bron van kracht. “De liefde voor een klein mensje is groter dan de ellende,” laat ze weten, waarmee ze benadrukt hoe belangrijk het voor haar is om door te zetten, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomt.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (63)

Priscilla’s situatie heeft veel sympathie en steun opgeleverd van haar volgers, die haar moed en doorzettingsvermogen bewonderen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (64)

Tegelijkertijd illustreert het hoe zwaar een zwangerschap kan zijn, vooral als er complicaties optreden. Het krijgen van een groot gezin is een bewuste keuze van Priscilla, maar zoals ze zelf aangeeft, is het verre van eenvoudig. Ze balanceert niet alleen de zorg voor haar kinderen, maar moet ook omgaan met haar eigen gezondheid en de risico’s die daar soms bij komen kijken.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (65)

Priscilla Wildeman blijft echter strijdbaar en hoopt dat de rest van haar zwangerschap zonder verdere complicaties verloopt. Haar openhartige berichten op sociale media laten zien hoe krachtig ze is, ondanks de moeilijkheden die ze moet doorstaan.

Doorgaan met lezen

BNers

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (66)

Het is een bijzondere dag voor Wendy van Dijk, want ze viert vandaag haar 10-jarig huwelijksjubileum met haar man Erland Galjaard. Op Instagram deelt de 53-jarige presentatrice haar vreugde met een reeks mooie trouwfoto’s en een liefdevolle boodschap.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (67)

“Wat is het geweldig om te trouwen en getrouwd te zijn! Met jou. Op naar de volgende 10 jaar,” schrijft Wendy bij de nostalgische foto’s die hun liefde en huwelijk vieren. Dit jubileum markeert een decennium samen als echtgenoten, een mijlpaal die extra betekenisvol is gezien de obstakels die ze onderweg hebben overwonnen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (68)

Wendy en Erland begonnen hun relatie in 2007, waarna ze in 2014 hun liefde bezegelden met een prachtige bruiloft op het zonnige Ibiza.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (69)

Hun huwelijk heeft door de jaren heen mooie momenten gekend, maar ook uitdagingen. In 2019 maakten ze publiekelijk bekend dat hun relatie onder druk stond en dat hun huwelijk in zwaar weer verkeerde. Het leek erop dat de toekomst onzeker was voor het stel, maar gelukkig vonden ze de weg terug naar elkaar. Inmiddels hebben ze hun liefde opnieuw versterkt en zijn ze gelukkiger dan ooit.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (70)

Dit jaar was opnieuw een intens jaar voor het stel. Begin 2023 maakten Wendy en Erland bekend dat hun dochtertje Lizzy een zeldzame bloedziekte had. Het nieuws bracht veel zorgen met zich mee, en Wendy besloot haar tv-werk tijdelijk neer te leggen om zich volledig te richten op de zorg voor Lizzy tijdens haar herstel.

Lees ook Pieter Omtzigt krijgt zenuwinzinking en slaat op de vlucht: 'Kan het niet meer aan'

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (71)

Deze periode was zwaar voor het gezin, maar ook hierin stonden Wendy en Erland zij aan zij, wat hun band alleen maar sterker lijkt te hebben gemaakt.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (72)

Wendy heeft in de loop der jaren vaak openlijk gesproken over haar liefde voor Erland. Zo zette ze hem eerder dit jaar nog in het zonnetje op zijn verjaardag, waarbij ze hem “mijn liefde” noemde in een hartverwarmende boodschap. Deze momenten van genegenheid en steun voor elkaar laten zien hoe belangrijk hun relatie voor hen is, ondanks de ups en downs die ze hebben meegemaakt.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (73)

Het vieren van hun 10-jarig jubileum is daarom niet alleen een viering van de mooie momenten, maar ook een bevestiging van hun veerkracht en toewijding aan elkaar. De weg naar dit jubileum is niet altijd gemakkelijk geweest, maar Wendy en Erland hebben bewezen dat ze samen sterker zijn dan ooit.

Doorgaan met lezen

BNers

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (74)

Gordon, bekend om zijn uitgesproken persoonlijkheid, ligt opnieuw onder vuur vanwege zijn onvermogen om kritiek te accepteren. Hij staat erom bekend dat hij zelf regelmatig harde uitspraken doet over anderen, maar zodra de rollen worden omgedraaid, kan hij daar bijzonder slecht tegen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (75)

Dit keer heeft de kritiek betrekking op zijn nieuwe realityserie Dit Ben Ik – Gordon, waarvoor hij de nodige promotie heeft gedaan. Hoewel de serie veel aandacht krijgt, is die aandacht niet altijd positief. In tegendeel, Gordon lijkt vaak het middelpunt te zijn van negatieve commentaren, iets wat hij moeilijk kan verdragen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (76)

De heren van het programma Vandaag Inside waren er bijvoorbeeld snel bij om hun mening te geven. Ze besloten zelfs dat het niet eens meer de moeite waard was om over Gordon te praten, omdat hij volgens hen niet tegen kritiek kan.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (77)

Ze noemden het ironisch dat iemand als Gordon, die in het verleden zelf niet bepaald terughoudend is geweest in zijn uitspraken over anderen, nu niet kan omgaan met zelfs de kleinste vorm van kritiek. Dit maakte hem volgens hen “irritant”. Deze opmerkingen vielen natuurlijk niet goed bij Gordon.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (78)

Lees ook Nicol Kremers doet online trucjes: 'Ben goed met ballen en een stok'

Zoals verwacht liet Gordon dit niet zomaar over zich heen komen. Hij greep de kans aan om via zijn Instagram-account zijn frustraties te uiten. Volgens hem hadden de heren van Vandaag Inside zich gediskwalificeerd na hun kritiek op hem, een reactie die precies illustreert waar het conflict om draait: zijn onvermogen om kritiek te accepteren zonder boos te worden.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (79)

In zijn meest recente uitbarsting op Instagram klaagt Gordon dat de media hem constant verkeerd afschilderen. Hij stelt dat zijn interviews en uitspraken worden verdraaid en dat de media alleen maar uit zijn op sensatie en clicks. Volgens hem doen zij dit enkel om aandacht te genereren en gebruiken zij hem als mikpunt om hun eigen populariteit te vergroten. Hij voelt zich daardoor onterecht behandeld, en zelfs “als een crimineel”, zo schrijft hij in zijn emotionele post. Vooral de beschuldigingen dat hij ruzies zou ensceneren voor hogere kijkcijfers, raken hem diep.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (80)

Ondanks zijn woede vindt Gordon nog enige troost in de steun van zijn fans en volgers, die hem wel positief blijven benaderen. Hij laat weten dat het hem toch raakt hoeveel haat er naar hem wordt geuit, en hij beschuldigt de media ervan dit te doen enkel om zelf te kunnen scoren. Voor Gordon is het duidelijk: hij voelt zich onrechtvaardig behandeld en blijft zich verzetten tegen de constante stroom van kritiek die hij ontvangt.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (81)

Het patroon blijft zich echter herhalen: Gordon staat vaak in het middelpunt van controverse, maar in plaats van de kritiek ter harte te nemen of te negeren, kiest hij ervoor om publiekelijk zijn onvrede te uiten. Dit zorgt ervoor dat hij keer op keer terugkomt in de media, wat de vicieuze cirkel van negatieve aandacht in stand houdt. Of hij erin zal slagen om uiteindelijk met de kritiek om te gaan, blijft voorlopig de vraag.

Lees ook Pieter Omtzigt krijgt zenuwinzinking en slaat op de vlucht: 'Kan het niet meer aan'

Doorgaan met lezen

BNers

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (82)

Voormalig SP-leider Lilian Marijnissen heeft prachtig nieuws gedeeld: afgelopen dinsdag is ze onverwacht vroeg bevallen van haar dochter Lara Marie Jansen Marijnissen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (83)

Hoewel de baby pas in oktober werd verwacht, besloot kleine Lara haar eigen plan te trekken. Via Instagram liet Lilian weten dat ze en haar partner Joeri dolgelukkig en trots zijn op de komst van hun dochter.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (84)

In haar bericht deelde Lilian ook dat het gezin voorlopig nog in het ziekenhuis blijft, aangezien Lara wat eerder is geboren dan verwacht. Ze voegt eraan toe dat ze gelukkig in goede handen zijn en dat ze met z’n allen samen blijven.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (85)

Het nieuws over de geboorte van Lara verspreidde zich snel via sociale media, waar volgers en collega-politici massaal hun felicitaties aan Lilian en haar gezin overbrachten.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (86)

De eerste foto’s van de baby zijn al duizenden keren geliked en voorzien van hartverwarmende reacties. Dit nieuws komt slechts enkele maanden nadat Lilian aankondigde de politiek voorlopig te verlaten. In december 2023 besloot ze zich terug te trekken na een periode van teleurstellende verkiezingsresultaten voor de SP.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (87)

Voor Marijnissen is deze nieuwe fase in haar leven een welkome verandering. Terwijl ze haar politieke carrière op pauze zet, lijkt ze nu vooral gefocust op haar nieuwe rol als moeder.

Lees ook Zangeres Sieneke bedroog haar jeugdliefde jarenlang met deze bekende man

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (88)

Het jonge gezin geniet volop van deze bijzondere tijd, ondanks het feit dat ze nog even in het ziekenhuis verblijven. Dit nieuwe avontuur zal ongetwijfeld een groot verschil maken in het leven van Lilian, die de afgelopen jaren bekend stond om haar inzet in de politiek, maar nu een nieuw hoofdstuk begint als moeder.

Doorgaan met lezen

BNers

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (89)

De reünie van B&B Vol Liefde komt eraan, maar dat betekent niet dat er geen verrassingen meer zijn. Donderdagavond maakten de kijkers kennis met een nieuwe, opvallende deelnemer: Esther. Ze arriveerde in de Schotse B&B van Robert Jan en maakte meteen indruk, maar niet op de meest positieve manier. Esther, een vijftigjarige vrouw, zorgde voor veel ophef met haar aanwezigheid en gedrag, waardoor zowel de kijkers als de andere deelnemers verbaasd achterbleven.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (90)

Esther verscheen vol zelfvertrouwen op het Schotse platteland, klaar om Robert Jan beter te leren kennen. Haar binnenkomst was spraakmakend, en ze bracht zelfs een cadeautje mee voor Robert Jan, wat meteen de toon zette. Robert Jan was gefascineerd door haar en zag haar als een uitdaging. “Dit is een pittige. Dit is een leuke challenge,” zei hij, duidelijk enthousiast over de nieuwe dynamiek in zijn B&B.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (91)

Maar het waren vooral haar opmerkingen en gedrag richting de andere deelnemers, zoals Suzanne, die voor opgetrokken wenkbrauwen zorgden. Toen Suzanne naar het cadeau keek dat Esther voor Robert Jan had meegebracht, maakte Esther een sarcastische opmerking: “Als je vriendelijk doet, krijg je misschien nog wat aardigs van me.” Suzanne was met stomheid geslagen en vertelde later aan de camera dat ze dacht dat er “een filmster” was komen aanlopen. Ze beschreef Esther als een totaal ander type en leek niet goed te weten wat ze met de situatie aan moest.

Lees ook Nicol Kremers doet online trucjes: 'Ben goed met ballen en een stok'

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (92)

Esther nam de rest van de dag de touwtjes in handen en bleef scherpe, soms zelfs vinnige opmerkingen maken. Zo gaf ze Suzanne te kennen dat hakken niet thuishoren in Schotland. Robert Jan kon om haar opmerkingen lachen, maar bleef ook oplettend. Hij deelde later met de camera dat hij zich afvroeg of er een uitknop op Esther zat, aangezien ze onophoudelijk praatte en volgens hem graag naar zichzelf luisterde.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (93)

De kijkers van B&B Vol Liefde waren echter minder enthousiast over Esthers aanwezigheid. Op sociale media regende het negatieve reacties over haar houding en gedrag. Veel mensen vonden haar onbeschoft en noemden haar zelfs “ongemanierde kakmuts.” Eén kijker reageerde op de filmster-uitspraak van Suzanne met: “Er komt een filmster aanlopen? Indiana Joke.” Een ander schreef: “Esther is een actrice, dat kan toch niet anders?”

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (94)

De kritiek op Esther ging verder dan alleen haar gedrag. Mensen bekritiseerden ook haar gebrek aan etiquette, vooral omdat ze met een volle mond aan tafel zat te praten. Een kijker merkte op: “Ze mag wel als kak overkomen, maar etiquette is haar vreemd.” Het werd snel duidelijk dat Esther geen populaire deelnemer is bij het publiek.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (95)

Of haar gedurfde houding haar in de smaak zal doen vallen bij Robert Jan, moet nog blijken. De kijkers zullen de komende afleveringen moeten afwachten om te zien hoe het liefdesavontuur tussen Esther en Robert Jan verder verloopt. Eén ding is echter zeker: Esther is een van de meest besproken figuren van dit seizoen, en niet vanwege haar charme.

Esther is een actrice, dat kan toch niet anders? #benbvolliefde pic.twitter.com/FjTMvxOJW4

— Evy-Eyes (@ikzieikziewatj2) September 5, 2024

Lees ook Zanger Tino Martin in beschonken toestand tijdens concert, valt hard van podium

Doorgaan met lezen

BNers

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (96)

Sophie Bouquet, vooral bekend door haar rol als Merel Verduyn in de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST), heeft recent haar volgers op Instagram verrast met een opvallende foto waarin ze uit de kleren gaat.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (97)

De gewaagde post trok meteen veel aandacht en zorgde voor een stortvloed aan reacties, variërend van bewondering tot speculatie over haar toekomstplannen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (98)

Een van de meest opmerkelijke reacties kwam van een volger die suggereerde dat Sophie wellicht de volgende GTST-actrice zou kunnen zijn die in de Playboy verschijnt. “Word jij na Georgina Verbaan, Lieke van Lexmond, Aukje van Ginneken, en Marly van der Velden de volgende die in de Playboy komt?” vroeg de volger.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (99)

Hoewel dit slechts speculatie is, zette het de toon voor de vele reacties die volgden. Een andere fan prees Sophie door haar een “powerwoman” te noemen, wat aangeeft dat haar zelfverzekerde uitstraling goed werd ontvangen door haar volgers.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (100)

Sophie maakte haar debuut in GTST in 2019 als Merel Verduyn, een politieagent in opleiding. Haar personage heeft sindsdien veel fans verzameld. Toch was ze de afgelopen drie maanden niet te zien in de soap, aangezien ze deelnam aan het tv-programma Het Perfecte Plaatje.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (101)

Daarnaast is Sophie ook bezig met andere projecten. Zo heeft ze onlangs een rol gespeeld in de nieuwe romantische komedie Love Fail Repeat, die werd opgenomen op het zonnige Curaçao.

Lees ook Pieter Omtzigt krijgt zenuwinzinking en slaat op de vlucht: 'Kan het niet meer aan'

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (102)

Met haar diverse carrière en groeiende populariteit lijkt Sophie Bouquet niet alleen in GTST, maar ook buiten de soap een veelbesproken naam te blijven.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (103)

Het is duidelijk dat ze bezig is haar carrière verder uit te bouwen en haar veelzijdigheid als actrice en persoonlijkheid te tonen. Wat haar toekomst ook brengt, ze weet zeker hoe ze de aandacht van haar fans kan trekken en behouden.

Doorgaan met lezen

BNers

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (104)

Iris, de bekende eigenaresse van een bed & breakfast aan de westkust van Griekenland uit B&B Vol Liefde, heeft een nieuwe reden om te proosten met een “Yamas!”

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (105)

Deze kleurrijke kandidate heeft namelijk een nieuwe zakelijke onderneming gestart. Naast het runnen van haar goedlopende B&B, breidt Iris haar activiteiten nu uit met persoonlijke videoboodschappen.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (106)

Op haar Instagram kondigde Iris aan dat je vanaf nu via de site ShoutOut.Vip voor 75 euro een exclusieve videoboodschap kunt bestellen, rechtstreeks vanuit het zonnige Griekenland.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (107)

Of het nu gaat om een felicitatie, een steunbetuiging, of gewoon een persoonlijke boodschap, Iris staat klaar om het in te spreken. Natuurlijk kan ze ook een “Yamas”-proost toevoegen, voor wie dat graag wil.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (108)

Deze nieuwe stap komt terwijl het avontuur van B&B Vol Liefde voor Iris bijna ten einde is. Gedurende het seizoen heeft ze vijf mannen in haar B&B verwelkomd, waarvan er nu nog twee over zijn: Jan en Peter.

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (109)

De strijd om haar hart is nog niet gestreden, en Iris staat voor de lastige keuze tussen de vertrouwde Jan en de stoere Peter. Terwijl de mannen zich voorbereiden om haar hart te veroveren, is Iris druk bezig met het opzetten van haar nieuwe videoboodschappen-business, een spannende toevoeging aan haar ondernemende levensstijl.

Lees ook Zanger Tino Martin in beschonken toestand tijdens concert, valt hard van podium

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (110)

Deze combinatie van liefde en zakelijk inzicht zorgt ervoor dat Iris haar horizon blijft verbreden, terwijl haar volgers en fans haar op de voet blijven volgen in haar avonturen, zowel op tv als in haar nieuwe business.

Doorgaan met lezen

Advertentie

  • Populair
Nieuws16 uur agoMoeder hoort artsen schreeuwen tijdens het uitvoeren van keizersnee en schrikt als ze de grootte van haar baby ziet. Nieuws16 uur agoPaard sterft nadat ze gedwongen werd om 150 wortels te eten tijdens inbraak in stallen. Nieuws16 uur agoHulpeloze 2-jarige uitgehongerd in appartement – terwijl moeder danst voor geld Nieuws16 uur ago8-jarig jongetje sterft nadat hij stikte in zijn eigen braaksel omdat ouders hem dwongen om “eigen poep op te eten.” Nieuws16 uur agoOuders komen met belangrijke boodschap. Ze onthullen de laatste momenten van hun dochter. BNers3 weken agoMaandinkomen van Marco Borsato ligt op straat: ‘Dit komt er nog binnen!’ BNers3 weken agoHélène Hendriks en veel oudere vriend gaan uit elkaar

Advertentie

Recente berichten

  • Zwangere Priscilla uit Een Huis Vol ondergaat moeilijke operatie
  • Peter Pannenkoek haalt uit naar kabinet: ‘Kan ik met mijn verstand niet bij!’
  • Ex Thomas Berger snottert als een klein kindje: ‘Voor de eerste keer in jaren…’
  • Een Huis Vol-Priscilla ontsnapt aan de dood: ‘Dan was het einde verhaal’
  • Oude man begluurt Bibi Breijman: ‘Wat een viespeuk!’
  • Wendy van Dijk viert prachtig jubileum met Erland Galjaard
  • Hulpeloze 2-jarige uitgehongerd in appartement – terwijl moeder danst voor geld

Advertentie

  • Trending
Nieuws16 uur agoMoeder hoort artsen schreeuwen tijdens het uitvoeren van keizersnee en schrikt als ze de grootte van haar baby ziet. Nieuws16 uur agoPaard sterft nadat ze gedwongen werd om 150 wortels te eten tijdens inbraak in stallen. Nieuws16 uur agoHulpeloze 2-jarige uitgehongerd in appartement – terwijl moeder danst voor geld Nieuws16 uur ago8-jarig jongetje sterft nadat hij stikte in zijn eigen braaksel omdat ouders hem dwongen om “eigen poep op te eten.” Nieuws16 uur agoOuders komen met belangrijke boodschap. Ze onthullen de laatste momenten van hun dochter.

Advertentie

B&B Vol Liefde Peter reageert op geruchten bedreigingen: 'Compleet verzonnen!' (2024)
Top Articles
⇒ Used Truck Point BV - Bekijk nu de aanbiedingen op TruckScout24.nl 🏷️
TB Used Trucks / Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Venlo | Bekijk actuele voorraad
Foxy Roxxie Coomer
Golden Abyss - Chapter 5 - Lunar_Angel
Minooka Channahon Patch
Wordscapes Level 5130 Answers
Arkansas Gazette Sudoku
Affidea ExpressCare - Affidea Ireland
Craigslist Free Stuff Appleton Wisconsin
Craigslist Pet Phoenix
South Carolina defeats Caitlin Clark and Iowa to win national championship and complete perfect season
Craigslist Nj North Cars By Owner
Embassy Suites Wisconsin Dells
Wmlink/Sspr
Smokeland West Warwick
Slmd Skincare Appointment
Facebook Marketplace Charlottesville
Oppenheimer Showtimes Near Cinemark Denton
Mlb Ballpark Pal
Mbta Commuter Rail Lowell Line Schedule
Mail.zsthost Change Password
Check From Po Box 1111 Charlotte Nc 28201
Aldi Süd Prospekt ᐅ Aktuelle Angebote online blättern
Puretalkusa.com/Amac
Music Go Round Music Store
The Blind Showtimes Near Amc Merchants Crossing 16
Veracross Login Bishop Lynch
O'Reilly Auto Parts - Mathis, TX - Nextdoor
Football - 2024/2025 Women’s Super League: Preview, schedule and how to watch
Azur Lane High Efficiency Combat Logistics Plan
Www.patientnotebook/Atic
kvoa.com | News 4 Tucson
3569 Vineyard Ave NE, Grand Rapids, MI 49525 - MLS 24048144 - Coldwell Banker
Intel K vs KF vs F CPUs: What's the Difference?
Harrison 911 Cad Log
Motor Mounts
Used 2 Seater Go Karts
Miss America Voy Board
Navigating change - the workplace of tomorrow - key takeaways
Pill 44615 Orange
2024 Ford Bronco Sport for sale - McDonough, GA - craigslist
Aliciabibs
Henry County Illuminate
Duff Tuff
One Main Branch Locator
Wasmo Link Telegram
Ucla Basketball Bruinzone
Dayton Overdrive
Page 5747 – Christianity Today
What Does the Death Card Mean in Tarot?
Unit 4 + 2 - Concrete and Clay: The Complete Recordings 1964-1969 - Album Review
Ark Silica Pearls Gfi
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated:

Views: 5603

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.